GRUZÍNSKÝ ŠAŠLÍK Z MUFOLÍ KÝTY (Kavkazská kuchyně).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIENCE: 500g mufloní kýty, 1 cibule, 1 sklenka octa, sůl, 100g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Z očištěné mufloní kyty nakrájíme asi 40g kousky, které ponoříme i s kolečky cibule asi na šest hodin do zředěného octa. Potom kousky vyjmeme z octa a osušíme. Na připravené 3 jehly navlékneme kousky zvěřiny, potřené rozpuštěným máslem a proložené kolečky marinovaných cibulí. Nad rožněm na velmi prudkém ohni opékáme 5-6 minut. Ke konci je osolíme a podáváme s kolečky marinované cibule.

GRUZÍNSKÝ ŠAŠLÍK Z MUFOLÍ KÝTY (Kavkazská kuchyně). GRUZÍNSKÝ ŠAŠLÍK Z MUFOLÍ KÝTY (Kavkazská kuchyně).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1405 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz